.comment-link {margin-left:.6em;}

perjantaina, joulukuuta 3

Musavisan uudet säännöt!!

PUB KARHU GALLERIAN MUSAVISAN SÄÄNNÖT

§1 Musavisa pidetään joka tiistai alkaen kello 21:00 Pub Karhu Galleriassa Rovaniemellä.

§2 Visaan voi osallistua 2-5 hengen joukkueet tulemalla visailupaikalle ennen visan alkua.

§3 Viikkovisa koostuu kahdesta alkukierroksesta ja viikkofinaalista. Lisäksi esitetään kaksi bonuskysymystä, joihin vastataan nopeusjärjestyksessä yksilöinä.

§4 Visan tuomari laatii kaikki kysymykset ja varaa tarvittavan musiikkimateriaalin. Tuomarina toimii vaihtuva kisailija jostain joukkueesta, joten tyyli vaihtelee joka kerta. Musiikin ja kysymysten tulisi olla kattavasti eri aikakausilta ja tyylisuunnista, Suomesta ja maailmalta.

§5 Alkukierrokset kestävät tulosten tarkastuksineen tunnin. Ensimmäinen alkukierros on 21:00-22:00 ja toinen 22:00-23:00. Ensimmäinen bonuskysymys esitetään alkukierrosten välissä. Sopiva soitettavien kappaleiden määrä alkukierroksilla on 6-8, joista kaikista tulisi olla 3-6 kysymystä. Kierrosten jälkeen jaetaan vastauspaperit joukkueille, kerrotaan oikeat vastaukset ja pistetilanne.

§6 Kolme kahden alkukierroksen eniten yhteispisteitä saanutta joukkuetta pääsee viikkofinaaliin, joka sisältää 4-6 kappaletta ja kestää 23:00-23:30. Viikkofinaali alkaa tyhjältä pohjalta, eli alkukierrosten pisteitä ei enää huomioida. Finaalijoukkueista paras saa neljä (4) sarjapistettä, toiseksi tullut kolme (3) ja kolmas kaksi (2). Kaikki muut visaan osallistuneet saavat yhden (1) pisteen. Finaalin jälkeen esitetään toinen bonuskysymys.

§7 Musavisa sarjoja järjestetään syksyisin ja keväisin. Sarjaan kuuluu n. 10 viikkokisaa, joista kolme eniten sarjapisteitä kerännyttä joukkuetta pääsee kausifinaaliin. Kausifinaalin ensimmäinen kierros on vielä kaikille joukkueille avoin ja kierroksen voittaja saa kaksi (2) kausipistettä ja toiseksi tullut yhden (1) kausipisteen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen lasketaan yhteen kausipisteet ja kolme eniten kausipisteitä kerännyttä joukkuetta jatkaa kausifinaalin toiselle kierrokselle. Toisen kierroksen jälkeen lasketaan yhteen finalisti joukkueiden kausifinaalin kahden ensimmäisen kierroksen pisteet ja kaksi eniten pisteitä saanutta joukkuetta pääsee finaalin viimeiselle kierrokselle viikkofinaalin tapaan. Finaalikierroksen paras joukkue on musavisan kausivoittaja ja jäsenet palkitaan runsain rinnoin ja joukkueen nimi kaiverretaan kiertopalkintoon.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

hmmm muuten hyvät, mutta täytynee testata käytännössä, nimittäin tuo 4 pistettä voittajalle on aika paljon, käytännössä jokaviikkoinen paikallaolo ei siis juuri hyödytä :( Mutta nyt kun päteviä ja kilpailukykyisiä joukkueita on useita, voi kärjen tilanne heilahdella melkoisestikin, mikä on jees.

Toi paikalle saapuminen ajoissa on varmaan tälläkin hetkellä säännöissä, eli eiköhän sama politiikka jatku ensi kaudellakin.

t. tomtomtom

4:42 ip., joulukuuta 07, 2004  

Lähetä kommentti

<< Home