.comment-link {margin-left:.6em;}

tiistaina, marraskuuta 9

no se on antti hei

Kun pyykit on viety koneeseen voi vaikka tilittää blogille. Olin lauantaina lievästi sanoen juhlatuulella. Karhussa juhlittiin mummojen synttäreitä, onnittelut vielä heille! Tapasin kyseisissä bileissä jonkun ihme zombien (etualalla). Dj:t soitti hassua musiikkia ja kivaa oli. No siitäpä sitten tietenkin tivoliin jossa tanssattiinkin loppuun asti. Sunnuntai olikin sitten vaakatasossa oleilua ja päässä liikkui kaikenlaista ahistavaa. Varma vanhenemisen merkki: dagenefterit pahenee.

No maanantai olikin sitten valoisampi, sain prosemma/graduprojektia eteenpäin tutkimussuunnitelman verran. Hyvä niin. Illalla kävin lätkimässä sählyä joka on aina mukavaa.

Nyt tuntuu että olisin tulossa kipeäksi, kurkkuun koskee ja kuumottaa. Eiköhän tästä silti illan visaan päästä. Arvoisat kollegat, kuuluvatko tällaiset henk.koht. tilitykset mielestänne tänne blogille? Pitäisikö säilyttää kylmän viileä asenne ja kirjotella vaan visaan liittyviä juttuja? Itse olen tilitysten ja paljastusten kannalla, mielellään kuvien kera.

3 Comments:

Blogger tontsa said...

joo tilityksiä kehiin!!!

itse en päässy halloween-kemuihin, mutta nättäs kuvien perusteella olleen ehta meno.

1:27 ip., marraskuuta 09, 2004  
Blogger Mackan said...

Jotenin tutun näköinen tuo Zombie :)

3:48 ip., marraskuuta 09, 2004  
Blogger Mackan said...

Jotenkin tutun näköinen tuo Zombie :)

3:48 ip., marraskuuta 09, 2004  

Lähetä kommentti

<< Home