.comment-link {margin-left:.6em;}

keskiviikkona, marraskuuta 24

nousun kautta laskuun + tontsan kitarointiblogi vol1

huuh. olipa yllätyksellinen visa. eka kiesin väriteema oli hauska ja toisen kierroksen pelimusatehtävä myös!!! spesiaaleja siis enempi kehiin.
rootsithan oli jaetulla nelospaikalla ekan osan jälkeen, mut tokassa otettiin itsellekin yllätyksellinen nousu ja ponkastiin jaetulle kärkisijalle donkkareiden kans, jotka tuli siis finaaliseuraksi. finaalissa tehtiin sit klassinen moka pariin otteeseen ja ei laitettu perustelluinta/ensimmäistä arvausta vaan luotettiin x-tekijään, joka ei meitä koskaan ole tukenut. kraftwerkki ois menny oikein, jos sitä biisiä ei ois soitettu.
mut asiasta toiseen... olen alkanut kehittämään itseäni uudella musiikillisella tavalla, eli aloin soittamaan kitaraa. eli nyt saa tulla jotain vasta-alkajien teoriakysymyksiä pommeissakin. sinänsä rootsin jäsenistä kaikki muut soitteliki jo kitaraa, joten kai tämä on ihan luonnollista. nyt smells like teen spirit... paremminku kuin silloin reilut 10v sitten kun ko kitarani sain.

2 Comments:

Blogger tontsa said...

no niin, kitaratreenaus on edenny. osaan jo perussoinnut a, b, c, d, e, f ja g. b:n soitan kylläkin kallen opein barrena, ku ei sormet taivu oikeeseen otteeseen. mut kyylä tämä tästä, kunhan saa vaan jonku biisin lähtemään oikeilla soinnuilla vielä. Smels like teen spiritti menee jo punkgrungena. sormiin sattuu.

1:26 ip., marraskuuta 25, 2004  
Blogger tontsa said...

kitarasta selvisi nyt ikävä asia, kun valkoisen kuutiomme piuhagalleriasta löytyi sopiva 5 pin din-1/4" mono plugi piuha. eli sain skeban kiinni styrkkariin, joka ilmeni olevan rikki, eli soundi oli rupunen.
mutta ei kitarakaan toiminu kunnolla. innolla pääsin kokeilemaan kahta sisään rakennettua efektiä (phaser ja fuzz), mutta ne ei toimineetkaan :(
eli siis kepistä ei kuulunu pihaustakaan ku laitto efektin päälle. ei hyvä. ja huono se vahvistimen toteaminen rikkinäiseksikin...
mut treenit jatkuu

8:43 ip., marraskuuta 25, 2004  

Lähetä kommentti

<< Home