.comment-link {margin-left:.6em;}

torstaina, marraskuuta 11

visan väsäilyä

Ensi tiistaina on minun vuoroni olla tuomari. Puolet kysymyksistä alkaa olla valmiina, joten ihan hyvin aikataulussa olen. Kysymyksiä miettiessä joutuu taas taistelemaan perusongelmien kanssa: kenelle tätä visaa väsää, mikä on liian helppoa, mikä liian vaikeaa? Vastauksia näihinkin kysymyksiin sitten tiistaina.

3 Comments:

Blogger Mackan said...

Toivottavasti huolellinen valmistautumisesi näkyy myös itse visassa! Se, että visaa tuomaroi joka kerta eri henkilö tavallaan takaa laajan kysmysrepertuaarin koko kauden huomioon ottaen. Siksi en jaksa olla huolissani kysymysten suunnastakaan. Kokonaisuus luo tarvittavan tasapainon.

Olen muuten keksinyt jo pari hauskaa kysmystä kevätkaudelle. Puuhapaperi tulee ainakin mukaan.

7:02 ip., marraskuuta 11, 2004  
Blogger Mackan said...

Kuten olen moneen kertaan sanonut: kukaan ei halua tulla baariin tunteakseen itsensä häviäjäksi; siksi kysymysten tulisi olla sellaisia, että kuka tahansa mistä tahansa joukkueesta saattaa tietää oikean vastauksen. Ei mikään helppo juttu ;)

11:22 ap., marraskuuta 13, 2004  
Anonymous Anonyymi said...

Yu-ha: kuolema sille joka kysyy numerokysymyksiä! ...kele, ...tana, sviddunääs. niistä ei ole kuin harmia kaikille. niillä mitata "tietoa", koska ne voi joko arvata tai sitten tuomarin virhemarginaali on liian tiukka. romukoppaan koko kysymyskategoria sanon minä. itse en niitä kysy koskaan. (musavisa)lailla saisi moiset kieltää. toiv.nim.merk.teen.ansgt.

12:29 ip., marraskuuta 16, 2004  

Lähetä kommentti

<< Home