.comment-link {margin-left:.6em;}

lauantaina, kesäkuuta 18

Sideways musavisa 2016



Sidewaysin perinteinen musavisa jäi ensimmäisellä kerralla väliin vuonna 2015, mutta nyt 2016 ehdimme mukaan, vaikkakin Kaisa ja Tontsa missasi ensimmäiset kolme kysymystä, mutta Antti oli paikalla ja laput oli pöydässä.

Ekalla lomakkeella oli viitisentoista kysymystä, joihin muutamaan ladattiin varmaa faktaa, osa arvattiin oikein ja muutamaan ei ollu mitään hajua. Kysymykset liittyivät festarin esiintyjiin ja laatutaso oli korkea.

Toinen vaihe oli biisitunnistusta lisäkysymyksin ja niistäkin Antti poimi mielensyövereistään pisteet kokoon ja Dead Parroots kutsuttiin muutaman muun tiimin kanssa ratkokysymykdeen, jossa kysyttiin Jane Fondan treenivideoiden lukumäärää. Vastasimme 36 ja niitä oli 20.

Tuloslistalla jännäsimme top10:iin pääsyä ja oikeiden vastausten luvun jälkeen luotto oli korkealla, koska hyviä arvauksia oli kirjailtu. Smc lähiörotat ja Juno jäi kaivelemaan Radiopuhelimien rakastavuuden ohella, mut positiivisia oltiin silti.

Lopulta Dead Parrootsin nimi kuulutettiin sijan 6 kohdalla ja skoolasimme IPAt ja jatkoimme Donkey Kongan tyttöjen kanssa GTille.