.comment-link {margin-left:.6em;}

maanantaina, elokuuta 25

Dead Parroots?

Mikä lienee joukkueen tila tällä kaudella? Voimahahmo Kalle on viimeisimpien tietojen mukaan nähty kalan (turskan) ja öljyn sekä lukuisten vuonojen maassa. Muut aktiivijäsenet ovat vielä kesän jäljiltä myös omilla teillään. Allekirjoittaneen maantieteellinen lokaatio tulevana talvena ei myöskään ole 100% varma tällä hetkellä, mutta viikon loppupuolella sekin selkiintynee hieman. Huhumylly kiihtyy joukkueen ympärillä ja kilpailevat joukkueet seuraavat haukan lailla tilannetta.

4 Comments:

Blogger Kleb said...

Nämä havainnot ovat sittemmin osoittautuneet vääriksi. Kuuluisa norjalainen kaksoisolentoni Espen Bredesen on ennenkin aiheuttanut sekaannuksia Skandinaviassa liikkuessaan. Mutta totta toinen puoli, tomumajani on siirtymässä Oslonvuonon rannoille lokakuun alussa.
Tietääkseni myös Mia on muuttamassa vieraalle maalle, joten Dead Parrootsin taru taitaa olla kerrottu tältä erää. Voisikin olla historiikin paikka. Vuosikausien roikkuminen musavisajoukkueiden kärkikaartissa ansaitsee huomionsa.

8:17 ap., elokuuta 27, 2008  
Blogger JahRelainen said...

Kato pirskatti Kleb antaa elonmerkkejä, hienoa.

Jokakuukautinen video-iltaperinteemme pyritään säilyttämään. Että olisi sitten helpompi kotiutua, on ainakin joitain rutiineita joihin voi turvautua kun Rovikselle takaisin pölähdätte.

Oslo.... hmm... Turbonegro, aika rajua. Pieni tilannekatsaus Oslosta muuten piristää kummasti blogianne ja muutenkin raportti "kuis kesä on menny" vois olla okei :)

12:33 ip., elokuuta 28, 2008  
Blogger tontsa said...

Meillähän oli Rootsin yhtiökokous Flowssa The Rootsin keikalla. Eli kolisteltiin lonkkuja. Tottakai Rootsin/ Dead Parrootsin historiaan kuitenkin kuuluu alku peräinen Rovaniemen Oluelle Omistautunut TaideSeura R.O.O.T.S.

Tosiaan Dead Parrootsiksihan joukkue vaihtoi nimensä, kun Antti muutti Helsinkiin ja alle puolet joukkueen kiintojäsenistöstä oli perustamassa Rootsia. Dead Parroots nimi juontaa alunperin juurensa Monty Pythonista, mutta visailujoukkueen nimeksi se Nousi The Officen innoittamana, kun Dead Parrots osoitti niin hienoa fair play -henkeä visailujaksossa.

Tässä lyhyt nimihistoriikki.

10:07 ip., elokuuta 29, 2008  
Blogger tontsa said...

Rootsin eka nimiehdotushan oli RAMOONES eli Rovaniemen Audiovisuaalisen Mediakulttuurin Opiskelijoiden Oluen Nauttimiseen Erikoistunut Seura. Ja alkuperäinen seuran tarkoitus oli valmistaa kimpassa kaljaa.

10:08 ip., elokuuta 29, 2008  

Lähetä kommentti

<< Home