.comment-link {margin-left:.6em;}

keskiviikkona, joulukuuta 8

Ou Mai Kaad, mikä finaali ...toni goes mika myllylä

johan meni sekoiluks eilinen finaali. pelin avas mukavasti tuo aikataulurulianssi. ois varmaan kannattanu sinikan kertoa ihan kuuluvasti viikko sitten, että itse visan oli tarkoitus alkaa jo kasilta. mut onneks tuo homma selvisi lopulta ihan mukavasti. propsit menee ässille, jotka hoiti kiesin suvereenisti kotiin lyhennettynä armokierroksena. 'kuorolaiset nyt arvatenkin oli siinä sitten heti kärkkymässä takana. meistä tuskin tarvitsee mainita...
Kakkoskierrokselle meni oikeutetusti kauden kolme kovinta joukkuetta, vaikkakin Marrun sääntötulkinnan mukaan sinne oli menossa #1:n sijaan trio käsilaukku... no onneks tilanteeseen saatiin selvyys ilman suurempaa eripuraa ja toraa...
itse kakkos kierros tuntui olevan aika tiukka ja noonet ottivat vähän ässiä kiinni, mutta pyristely ei sitten riittäny viimiselle kierrokselle. näin tämä kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta henkilökohtaisesti sappinestettä taas kuohutti, kun marru taas sekoili sääntöjen kanssa vaikka olin ne useaan otteeseen jo selvittänyt. kävin siinä sitten taistelua itseni kanssa, että ilmoitanko virheestä vai annanko linjan jatkua viime keväästä, jolloin meidän joukkue tippui viimeiseltä kierrokselta marrun vastaavan virheellisen sääntötulkinnan mukaan. muut rootsin pojat tuki ja pakotti minut korjaamaan virheen ja vähän vastentahtoisesti nousin vittumaisen suureen rooliin, kun taas kävin täsmentämässä, että miten ne säännöt menee. mutta jonkun kai se on tehtävä. eli finaalikierrokselle meni illan kahden ensimmäisen kierroksen kaksi parasta joukkuetta. tämähän on varmaan monelle tuttua jo ennestään??? en tiedä millä kielellä olen sääntöjä selvittänyt ja piirsinkö kaaviotkin rikkinäisellä kynällä, mut ihmettelen, ettei tunnetusti fiksutkaan ihmiset tajunneet tuota kulkua. pitänee mennä kurssittamaan itseä.
finaalikierroksella sit lopulta poikakuoro pesi ässät tuntemattomilla tuloksilla, mutta voittaja saatiin. ja minun mielestä täysin oikein perustein, sillä loppujen lopuksi visa sujui täsmällisesti sääntöjen mukaan. minun mielestä, vaikka kyse on tuommosesta kevyestä baarivisailusta eikä mistään pedofiilioikeudenkäynnistä, pitää sääntöjä noudattaa ja kunnioittaa, kun sellaiset kerran on. Selvennykseksi niille, jotka epäilevät, että minä tein kyseiset säännöt viime viikolla omaa joukkuettani suosien, voin sanoa, että malli on tosiaankin kirjallinen versio noin vuoden takaisesta keskustelusta sinikan kanssa, jossa pohdittiin keinoa, jolla kausifinaalipäivänäkin kaikkien joukkueiden on mielenkiintoista tulla paikalle. eli siis se ensimmäisen kierroksen muutos tehtiin viime kevät kaudelle. aiemmin kausifinaali oli kuin normaali viikkovisa, mutta siihen pääsi vain kolme kauden parasta joukkuetta. ehkä tämä yksinkertaisempi malli voitaisiin ottaa taas sitten käyttöön, kun tuntuu olevan yksinkertaistaminen paikallaan. säädetään homma kokoon sitten 25.1. klo 21:00 musavisatapaamisessa.
Mutta ei voi muuta sanoa, kuin että jäi kyllä ikävä maku eilisestä suuhun noin niinkuin henkilökohtaisella tasolla, kun joutui pilaamaan ystävien joukkueen illan. pahoittelut nooneille siitä.
ja niinkuin tomtom jo oli käynyt sanomassa, ei marrun pitäisi enää koskaan pitää noita kausifinaaleja. kysymykset oli tehty pääosin levyjen kansiltietojen pohjalta malliin kuka? mikä? milloin? ...ei näin.

olen puhunut.

6 Comments:

Blogger Antti L said...

Täysin samaa mieltä. Kyllähän tuo Marru voi jonkun visan vetää, mutta finaaliin uutta tuomaria please.

12:52 ip., joulukuuta 08, 2004  
Anonymous Anonyymi said...

Draamaa käsillä, missä onkaan Rovaniemen keltainen lehdistö??

Kyllä sääntöjen mukaan pitää mennä joten Tonin raskaat askeleet kohti baaritiskiä tokan kierroksen jälkeen olivat ihan paikallaan. Jos ja kun Noonia harmittaa niin voipihan miettiä, että kylläpä harmittais Ässiä, jos tapahtumat olisivat menneet toisin sääntöVIRHEIDEN takia. Joten piät pystyyn ja selät. Onneksi voittaja kuitenkin oli selvä (? :D) ja Kuoroa voi onnittaa.

Keväällä uusiksi! Hankitaan vaikka Aulis Gerlander jos jotakuta epäilyttää muuten saapua paikalle eiksnii.

3:27 ip., joulukuuta 08, 2004  
Anonymous Anonyymi said...

edellisen sanoi Ree / DK

3:28 ip., joulukuuta 08, 2004  
Anonymous Anonyymi said...

Juu, sääntöjen mukaan meni. Mutta 21.1. äänestettäneen onko säännöt kaikkien mielestä ok? Eli toisko finaaliin jännitystä vielä lisää, jos kaikki pisteet nollattaisiin myös 2. kierrokselle siirryttäessä. Vai onko se sitten parempi että se kahden kierroksen yhteistulos määrää. Tämän takiahan Roots taisi viime vuonna tippua, eka kierros meni hyvin, toka huonosti, mutta yhteistpisteillä ois finaalipaikka irronnut. Täytyy myöntää, että oma sääntötietous oli ihan hukassa että enpä tiedä kummin ne pisteet pitäis laskea, ja mikä on se oikea ja lopullinen sääntösysteemi miten nyt edetään. Mutta eipä siinä mitään, nyt noudatettiin oikeita sääntöjä oikealla tavalla, se on hyvä, varsinkin kun ne oli vielä selitetty, väärinymmärretty (tai jätetty ymmärtämättä?) sekä tarkasti laadittu. Mutta inaf is inaf.

tomtom

6:48 ip., joulukuuta 09, 2004  
Blogger Satu said...

Satu Ässistä hei! Olihan se finaali aikamoinen show aina välillä, mutta jospa ens vuonna paremmin? Ässät on avannu oman palstansa ja toivottelemme teidät tervetulleiksi vierailulle.

ps. kivan logon ootte meille löytäny!

6:11 ip., joulukuuta 10, 2004  
Blogger Satu said...

ja osoitehan on assat.blogspot.com

6:25 ip., joulukuuta 10, 2004  

Lähetä kommentti

<< Home