.comment-link {margin-left:.6em;}

keskiviikkona, lokakuuta 19

Grrls <3 indie

emo jep.
varsin linjakas visa on takana. pupuliimakimulit soitti selkeästi omia suosikkipändejä ja musiikkityyliään. mutta mikäs siinä ainahan visat on ollu enemmän tai vähemmän tekijänsä näköisiä. voisikin perustaa uuden psykologian haaran, jossa ihmisen mieltä analysoitaisiin hänen tekemiensä musavisakysymysten pohjalta.
mut asiaan. saimme eilen ensimmäisen pisteemme!!! ehkä jos kalle olisi ollut paikalla, olisimme saaneet kaksikin, mutta hyvä näinkin. ainahan jää kismittämään jonku itsestäänselvyyden muistamattomuus ja periaatteessa sen takia häviäminen. kaikki varmasti meidänkin joukkueesta oli kuullut, että muppetsin rumpali on animal, mutta muuta ei meenattu muistaa kuin ulkonäkö. sekin kyllä työn jälkeen. biisin lopun sammakon kurnutukset meenasivat saada minut vaatimaan vastaukseksi kermittiä. musiikkikysymyksistä ehkä the shinns jäi eniten painamaan... ...mutta kun ne on niin samanlaisia kaikki ja soivat aina sekaisin musiikkityylin mukaan, eikä tule laitettua "tämän kyseisen elokuvan soundtrack albumia" ja siltä "tämän nimenomaisen pändin" "tätä nimenomaista biisiä" soimaan...

mut nyt töihin...


...antti ku ois ollu

2 Comments:

Blogger Mackan said...

Leka, Jaakko ei ole koskaan kuulunut Halinalleihin eikä edes Poikakuoroon. Sen sijaan hän oli skoptilainen.

Ajettelin muuten ensi viikolla pitää musavisa-kierrokseni 1920-kuvun afrikanamerikkalaisesta perinnemusiikista. Mää tykkään semmosesta;)

1:15 ip., lokakuuta 19, 2005  
Blogger Antti L said...

Bugger. Voisko pupuliimailijat lähettää minulle kyssärit nii vois kokeilla oliko oikeasti minun visa? :)

11:33 ap., lokakuuta 22, 2005  

Lähetä kommentti

<< Home